Welcome to SomaliNet Forums, a friendly and gigantic Somali centric active community. Login to hide this block

You are currently viewing this page as a guest. By joining our community you will have the ability to post topics, ask questions, educate others, use the advanced search, subscribe to threads and access many, many other features. Registration is quick, simple and absolutely free. Join SomaliNet forums today! Please note that registered members with over 50 posts see no ads whatsoever! Are you new to SomaliNet? These forums with millions of posts are just one section of a much larger site. Just visit the front page and use the top links to explore deep into SomaliNet oasis, Somali singles, Somali business directory, Somali job bank and much more. Click here to login. If you need to reset your password, click here. If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Viec lam cai tao nha nao se lam giam gia tri nha o

Soomaalida Yurub Ku dhaqan

Moderators: Moderators, Junior Moderators, Islam mods

OUR SPONSOR: LOGIN TO HIDE
lupacexi
Posts: 4
Joined: Mon Oct 09, 2017 10:42 am

Viec lam cai tao nha nao se lam giam gia tri nha o

Postby lupacexi » Wed Jun 05, 2019 9:59 am

Việc làm cải tạo nhà nào sẽ làm giảm giá trị nhà ở?

Cải tạo nhà như nào sẽ không làm giảm giá trị của ngôi nhà. Có điều gì cần lưu ý khi cải tạo nhà để tránh trường hợp làm giảm giá trị của bđs.

Chủ bất động sản thực hiện nâng cấp tài sản của họ vì nhiều lý do: có thể vì tính thẩm mỹ, nâng cấp để theo đuổi xu hướng và cải tạo với mục đích tăng giá trị bán lại.

Bất kể động lực của bạn là gì, thì Bất động sản ◀◀◀CLICK!!! khuyên bạn cần phải chuẩn bị các yếu tố thiết yếu cho dự án của bạn. Không có chúng, bạn có thể sẽ cải tạo kém và mất rất nhiều tiền.

Trước khi bắt đầu bất kỳ dự án phát triển nhà, hãy xem xét thị trường của bạn và xem những gì có tiềm năng tốt nhất để làm cho tài sản của bạn nổi bật.

Image
Chú ý việc cải tạo nhà ở để không làm giảm giá trị nhà ở

Cải tiến nhà thế nào để không làm giảm giá trị ngôi nhà

Nếu khu phố của bạn chủ yếu là những ngôi nhà nhỏ ít phòng ngủ thì việc xây dựng thêm có thể mang lại lợi nhuận tốt.

Tương tự như vậy, nếu giá nhà trung bình là 500 triệu đến 1 tỷ đồng, bạn sẽ khó có thể thu lại số tiền đã chi cho việc cải tạo nhà đất.

Hãy nhớ rằng, cải tạo là việc làm để tăng thêm giá trị cho ngôi nhà của bạn chứ không phải làm giảm giá trị của nó khỏi thị trường nhà đất. Tìm hiểu kỹ hơn tại Rao vặt bất động sản ●---TẠI ĐÂY.

Nếu ý định xây dựng cải tạo của bạn là việc làm quyết tâm của bạn thì hãy làm điều đó vì sự thích thú của riêng bạn, nhưng có thể đó không phải là một khoản đầu tư đúng đắn đặc biệt nếu bạn dự định làm để ở.

Image
Phát triển nhà tốt để giúp tăng giá trị nhà ở

Cải tiến nhà đất cần tránh

Mặc dù bạn có thể tận hưởng những cải tiến nhà ở của bạn ở cấp độ cá nhân, nhưng chúng không có giá trị kinh tế khi đến bạn bán nhà của bạn.

Cụ thể như bạn định cải tạo để có một phòng tắm sang trọng, mặc dù một phòng tắm được nâng cấp chắc chắn có thể là một khoản đầu tư bđs tốt, nhưng nó có thể không phù hợp với thị hiếu cụ thể của người mua.

Không phải lúc nào bạn cũng giành thời gian ở trong phòng tắm vì vậy việc cải tạo để có một phòng tắm cao cấp so với những khu vực khác thì đây là việc không nên làm.

Có thể bạn đang mơ về việc nằm dài bên hồ bơi tại nhà của bạn. Bể bơi rất tốn kém để xây dựng và luôn khó khăn, tốn kém để duy trì.

Ngoài ra, bạn có thể xem thêm nhiều cải tạo cần thiết cho ngôi nhà của mình tại Nhà đất 24h ●---BẤM VÀO.

jannoman
SomaliNet Heavyweight
SomaliNet Heavyweight
Posts: 1999
Joined: Sat Jan 14, 2017 5:04 pm

Re: Viec lam cai tao nha nao se lam giam gia tri nha o

Postby jannoman » Fri Jun 07, 2019 12:42 pm

Hi Vietnamese brother/sister, i dont speak Vietnamese but i know every word in any language is of Somali origin......here is my first Vietnamese word and how it is simply a Somali word
One "1" in Vietnamese is called một...which is .....
một= mid (one) .......this is just the beginning of many words decoded back to their oeiginal roots.......

Source

Môt = One, Hai = Two, Ba = Three, Bon = Four, Nam = Five, Sau = Six, Bay = Seven, Tam = Eight, Chin = Nine, and Muoi = Ten. Listen to the video so you can hear how to properly say each of the words.Oct 31, 2010

https://learn-vietnamese.wonderhowto.com › ...

How to Count from 1 to 10 in Vietnamese « Vietnamese ...

jannoman
SomaliNet Heavyweight
SomaliNet Heavyweight
Posts: 1999
Joined: Sat Jan 14, 2017 5:04 pm

Re: Viec lam cai tao nha nao se lam giam gia tri nha o

Postby jannoman » Fri Jun 07, 2019 12:47 pm

Search Results

Translation result

Vietnamese

English

Việc làm cải tạo nhà nào sẽ làm giảm giá trị nhà ở? Cải tạo nhà như nào sẽ không làm giảm giá trị của ngôi nhà. Có điều gì cần lưu ý khi cải tạo nhà để tránh trường hợp làm giảm giá trị của bđs.

Which home renovation jobs will reduce the value of housing? Any home renovation will not reduce the value of the house. There is something to keep in mind when renovating the house to avoid a case of diminishing the value of the property.

Feedback

www.etranslator.ro › translate-vietnamese...

Web results

Translate Vietnamese to English - Vietnamese English Online Translator


OUR SPONSOR: LOGIN TO HIDE

Hello, Has your question been answered on this page? We hope yes. If not, you can start a new thread and post your question(s). It is free to join. You can also search our over a million pages (just scroll up and use our site-wide search box) or browse the forums.

Return to “Europe - General Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest